PILATES

PILATES-menetelmä on kehonhallintatekniikka, jonka avulla saat voimaa ja kestävyyttä. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia.

Menetelmän kehitti Joseph Pilates 1900-luvun alussa ja on tälläkin hetkellä kaikkialla maailmassa leviävä suosittu voimistelumenetelmä.

Pilates on haasteellinen, looginen ja mielenkiintoinen harjoittelumuoto, joka sopii sekä ryhmä- että yksityisharjoitteluun. Pilateksella opittua tietoa voi soveltaa kaikkiin liikuntalajeihin mutta myös jokapäiväisiin arkiaskareisiin.

"10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho" Joseph Pilates

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virike- ja Tyky-kuntosetelit sekä SporttiPassi käyvät maksuksi kaikille tunneille ja kursseille.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut peruskurssista. Järjestän aina uuden kurssin, kun tulijoita on vähintään neljä. Tai voit ottaa peruskurssin yksityisesti, jolloin pääset heti eteenpäin ja voimme keskittyä juuri Sinun ongelmakohtiisi.


Kurssipaikat:

Liikuntapalvelu Tasapaino (Jysmä Oy): Ahjokuja 1, 08500 LOHJA (Muijala)
 


Kyselyt/ilmoitautumiset:

Tea Jysmä
Liikuntapalvelu Tasapaino
www.lptasapaino.fi
tea.jysma@lptasapaino.fi
tea.jysma@jysma.fi
Puh. 040 594 4841

TERVETULOA!

 

 

 

©2022 Liikuntapalvelu Tasapaino - MMD Networks Oy