PILATES -PERUSKURSSI

Voit ottaa peruskurssin yksityisesti, jolloin pääset alkuun heti, kun itse haluat. Kurssi sisältää  2 h (yksi tai kaksi tapaamista)
Hinta: 95,00 €
Kurssipaikka: LP Tasapaino, Muijala.

Voit myös kerätä kokoon oman kaveriporukan (vähintään neljä hlöä), jolloin vedän normaalin kurssin: kaksi kahden tunnin tapaamista + yksi osallistuminen mille tahansa tunnilleni (kunhan on tilaa).
Hinta: 90,00 €/hlö
Kurssipaikka: LP Tasapaino, MuijalaFOOTBIC-WORKSHOP
 

Järjestän Footbic-workshoppeja omissa tiloissani tai tulen ohjaamaan helppoa, tehokasta ja hauskaa Footbiciä tilauksesta myös muualle.

FOOTBIC-workshop (1,5h)
Hinta 75€ (sis. 39,90€ arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin).

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisomme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Huom! Mitään ei tarvitse osata etukäteen! Harjoitteet tehdään mieluiten paljain jaloin.


Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo -verkkomaksu, Virike- ja Tyky-kuntosetelit sekä SporttiPassi käyvät maksuksi kaikille tunneille ja kursseille

 Kyselyt/ilmoittautumiset:

Tea Jysmä
Liikuntapalvelu Tasapaino
www.lptasapaino.fi
tea.jysma@lptasapaino.fi
tea.jysma@jysma.fi
Puh. 040 594 4841

 

 

©2022 Liikuntapalvelu Tasapaino - MMD Networks Oy